Blackboard Akıllı Tahta ( Bb-7500 )

Blackboard 75" etkileşimli akıllı tahta; Yüksek hassasiyetli çoklu dokunmatik özelliği sayesinde proje üzerinde 2,3,4,... 10 kişiye kadar aynı anda parmak veya kalemi ile serbest yazın, silin, içeriğe kolayca müdahale edin.

Özel üretim ekran ve çerçeve
Güneş ışığında bile yansımayı engelleyen özel işlemlerle üretilmiş cam yüzey katmanı, LED ekran teknolojisi ve çerçevesinin dayanıklılığı da size ayrı bir güven verir.

İnteraktif Erişim

İster kablolu ister kablosuz kolayca ağınıza bağlanın. Bluetooth ile etkileşim sağlayın. Mail alıp gönderin, dosya alışverişinde bulunun, internet üzerinden her türlü Windows destekli video izleyin, müzik dinleyin, internetin kapılarını sonuna kadar aralayın. Wifi veya bluetooth üzerinden bilgisayar, akıllı telefon veya tablet ile kolay bağlantı kurarak eşzaman halinde çalışın.

USB & HDMI Girişi

USB ile hızlı bir şekilde sunum, dokümanlarınızı aktarabilir, üzerinde bilgisayarınızda yaptığınız gibi müdahale edin ve kaydedin. HDMI girişi ile video oynatıcılarınız ve uydu alıcılarınız ile bağlantı kurarak videolarınızı HD kalitesinde izleyin.

Dokunmatik Ekran Kalitesi

Çoklu takip kamera sistemi, kızılötesi teknolojisi ve 125 Hz tepkime süresi ile dokunma hareketleriniz ekran üzerinde anında karşılığını bulur. Çoklu dokunma hareketlerinde bile ekranınızın hareketlerinize gerçek zamanlı olarak yetişme kabiliyetine hayran kalırsınız.

Bilgisayar Özelliği

3. jenerasyon Intel®Core ( i5 – standart) işlemci alternatifleri ile devasa ekranlı bir bilgisayar düşünün. Windows 8 işletim sistemi ile bilgisayarınızda ne yapıyorsanız, ister Office dokümanları olsun, ister grafik düzenleme programları olsun rahatça programlarınızı çalıştırın. Üstelik 8 GB’a kadar bellek desteği sayesinde de hızını düşünmek zorunda kalmazsınız. Hatta kablosuz klavye ve Mouse da eklerseniz sıra dışı bir bilgisayar kullanmaya başladığınızı hissedersiniz. Bilgisyardan sıkıldıysanız android ile devam edin.

Kısa Yol Tuşları

Ekran içerisine dahil olmadan kullanabileceğiniz yan kısa yol tuşları ile bir çok işlevi tek bir hareketle kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirin. Tuşlara özel komutlar ekleyin, programlar ile senkron halinde kullanın. Örneğin, yazıcı tuşuna basarak sunumunuzu yazıcıdan hızlı bir şekilde çıkış alabilirsiniz.

Görüş Açısı

1780 yatay – 1780 dikey görüş açısı ile ne tarafta olursanız olun, HD görüntü kalitesinin netliğinden mahrum kalmayın.

Ekran Kalitesi

75” büyüklüğündeki diyagonal LED ekranda geniş geniş rahatça film seyredin, oyun oynayın, programlarda çalışın, eğitim dokümanlarınızı, mali verilerinizi veya kurumsal fikirlerinizi etkili bir şekilde sunun.


Görüntü Kalitesi

1,07 milyar renk derinliğinde izleyeceğiniz filmin, oynayacağınız oyunun veya sunacağınız tasarımın etkisini hayal edin.. 1920x1080 Full HD ekran kalitesi ile gerçek görsel derinliğin tadına varın. HD kalitesinde film izleyin keyif alın. Sunum yapın hedef kitlenizi etkileyin. Odakları üzerinizde toplayarak eğitimin ve öğretimin verimliliğini artırın.

Paylaşın: